Ejendomsmæglerkæden Jesper Nielsen bliver nu en del af Nykredit Mægler. Jesper Nielsen fratræder som direktør.

Ejendomsmægler Jesper Nielsen og Nykredit Mægler har siden 2019 haft et partnerskab og i fællesskab ejet selskabet Jesper Nielsen Franchisegiver. Nykredit Mægler overtager nu rollen som franchisegiver i Jesper Nielsen-kæden fuldt ud. Det skete med virkning fra den 15. juni 2022. Jesper Nielsen fratrådte samtidig som direktør i selskabet.

- Samarbejdet mellem Nykredit Mægler og Jesper Nielsen har klarlagt, at der er uforenelige forskelle på de ledelsesmæssige værdier mellem de to selskaber. Det er baggrunden for, at vi har valgt at stoppe samarbejdet, siger Peter J. Mattsen, direktør i Nykredit Mægler.

Frederiksberg - projekter for 6 milliarder. Konferencen afholdes den 6. oktober 2022.

Jesper Nielsen-kæden er opbygget som et franchiseselskab. Det vil sige, at det er selvstændige ejendomsmæglere, der ejer de lokale butikker, men at der samarbejdes under samme brand. Kæden bliver en del af Nykredit Mægler ligesom Nybolig og Estate, og Nykredit Mægler sætter nu gang i en proces med henblik på at skifte navn på kæden.

- Jesper Nielsen-kæden består af dygtige franchisetagere, og vi ser frem til at overtage det fulde ejerskab, så vores samarbejde med dem kan blive endnu tættere og stærkere, siger Peter J. Mattsen.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse