En nybygget villa på 480 kvm indtager nu pladsen som Danmarks dyreste hus. "Det er ikke en bolig, der er uendeligt mange købere til," siger mægleren, der har huset til salg.

Udbudsprisen, der sikrer det over 480 kvm store nybyggeri på Vedbæk Strandvej 326 titlen som Danmarks dyreste hus, lyder på lige præcis 65 millioner kr. Villaen slår dermed den hidtidige højdespringer i Kongens Lyngby med 5 millioner kr. Det skriver Boliga.

For beløbet følger en beliggenhed på en 2.271 kvm stor grund helt ud til vandet og en bolig med hele 12 værelser. Villaen rummer blandt anet et stort åbent stueplan med pejs og panoramaudsigt udover Øresund til et bar- og loungeområde med en tilstødende hjemmebiograf i den 280 kvm store kælder. Og så er der også en privat, underjordisk garage på 160 kvm.

Kvm-prisen lander på 135.400 kr. Selvom Vedbæk er indehaver af nogle landets højeste kvm-priser, bliver de gennemsnitlige villaer normalt handlet til noget lavere beløb. Det viser tal fra Boliga.dk.

Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

I årets første halvår smed køberne således rundt regnet lige over 38.700 kr. per kvm i det eksklusive boligområde.

Der er altså ikke meget parcelhus og ligusterhæk over huset i Vedbæk, og den henvender sig da også til en helt særlig køberskare, fortæller Farnaz Elbæk, der er partner hos mæglerfirmaet Elbæks Ejendomsmægler, der har landets dyreste villa til salg.

- Det er ikke en bolig, der er uendeligt mange købere til, men vi har heller ikke brug for mange, men bare én helt rigtig køber. En, hvor 65 millioner kr. ikke er “mange penge”, men hvor det er selve boligen og ikke prisen, der betyder noget, siger hun til Boliga.dk.

Handler i denne kaliber bliver jævnligt solgt uden om det offentlige marked, men i dette tilfælde har mæglerfirmaet valgt at gå "all in" i jagten på den helt rigtige køber.

- Det kunne meget vel være en udenlandsdansker, der efter noget tid i udlandet gerne vil hjem til Danmark igen og leder efter en helt rigtig bolig at slå sig ned i, siger Farnaz Elbæk.

Ifølge Tingbogen ejes ejendommen af Jeanette Ørtoft Macaw, som købte grunden for 10 millioner kr. i november 2015. Villaen er opført i 2019.

Se Danmarks dyreste hus her.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.