Det er vækst i markedet for erhvervsudlejning der gør, at udlejningsteamet hos Nybolig Erhverv København nu udvider staben.

Nybolig Erhverv København har den 1. december 2018 ansat Aqleema Waseem Asher som en del af teamet for erhvervsudlejning. Aqleema kommer fra en stilling som erhvervsmægler hos Danbolig Erhverv. Hun har flere års erfaring med det københavnske ejendomsmarked og er anerkendt i branchen.

Nybolig Erhverv København har i de senere år haft et øget fokus på udlejningsområdet, og har grundet den høje aktivitet i markedet, samt stigende krav til mæglerrollen, valgt at udvide afdelingen.

NB! Nordhavn og Refshaleøen med nyt Ø-projekt. Konferencen afholdes d. 7. maj 2019.

- Vi er i en periode, hvor vi vækster og hvor interessen for vores udlejningsservices er stigende. Det er derfor vigtigt, at vi i teamet er klar til at løse et stigende antal opgaver fra nytilkomne kunder, siger Jan Dahl, Head of Lettings i Nybolig Erhverv København.

- Jeg har ved flere lejligheder haft fornøjelse af at se Aqleema i aktion og vi er stolte af at kunne tilknytte en så kompetent og anerkendt kollega fra branchen til vores udlejningsteam, uddyber han.

Tilføjelsen af endnu en medarbejder skal sikre, at udlejningsteamet fortsat kan matche efterspørgslen fra kunder uden at kvaliteten kompromitteres. Aqleema vil komme til at beskæftige sig med udlejning inden for alle typer erhvervsejendomme og dermed bidrage til, at teamet dækker bredt i markedet. Nybolig Erhverv København byder velkommen til Aqleema, og ser frem til et godt samarbejde med både nye og eksisterende kunder.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS