Nybolig er nu er den største mæglerkæde i landets 4 største byer målt på antallet af salg. Særligt i København har der været fremgang.

Ifølge opgørelser, som kæden selv har lavet, er Nybolig nu er den største mæglerkæde i København, Aarhus, Odense og Aalborg største byer målt på antallet af salg.

Forretningsdirektør Tina Hedegaard forklarer fremgangen med kædens nye strategi, som blev lanceret i 2019, hvor der er et langt større fokus på kundens boligbehov og situation end på kun at sælge kundens bolig.

- Traditionelt har vi mæglere fokuseret ret entydigt på at sælge folks boliger hurtigt og til den bedst mulige pris, men tiderne har ændret sig, og ikke kun under Corona. Folk efterspørger i højere grad en mere helhedsorienteret rådgivning, hvor målet først og fremmest er at hjælpe folk trygt og professionelt videre, når et nyt boligbehov viser sig, og der er vi klart blevet bedre, siger Tina Hedegaard.

Boligmarkedets udvikling 2021-2030. Konferencen afholdes d. 17. september 2020.

Hun mener også, at man i Nybolig har haft stort held med at tiltrække dygtige kandidater, der gør en forskel.

- Vi har skiftet ud på en del pladser de sidste par år, åbnet flere forretninger, hvor det er lykkedes os at tiltrække en række virkelig dygtige mæglere, som er blevet indehavere af egen forretning. Den tillid har de i den grad kvitteret for, kan vi se, når vi kigger på salgstallene og tilbagemeldingerne fra kunderne, siger Tina Hedegaard.

Nybolig har ambitioner om at vækste yderligere de kommende år. Og det vil kæden blandt andet gøre ved at tilbyde flere ydelser inden for køb og leje, hvor man ser et uopdyrket forretningsområde.

- En ejendomsmægler har stor viden om boliger, økonomi, jura, byggeri og er generelt gode til menneskelige relationer, og da det at skifte bolig, uanset set om det er køb, salg eller leje, ja eller en ombygning, er det en fordel at have en erfaren rådgiver ved sin side. Her forventer vi at øge vores forretningsmuligheder i fremtiden, fordi vi kan se, at der er et behov derude, siger Tina Hedegaard.

Nybolig har 220 mæglerforretninger fordelt over hele landet.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne