Ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning kommer fra en stilling som erhvervskundechef i Handelsbanken.

Michael Fænø er optaget som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning per 1. august 2022. Han kender i den grad Herning, da han er født tæt på byen, har taget 3 uddannelser i byen og har boet i Herning i 15 år. Han kommer fra et job som erhvervskundechef i Handelsbanken i Herning, hvor han har været i knap 17 år.

- Jeg har arbejdet rigtig meget med erhvervsejendomme, og det er det, jeg synes, er mest spændende at arbejde med. Jeg elsker at få ting til at ske og rådgive om erhvervsejendomme og finansiering. Og så har jeg længe haft tanken om, at jeg på et tidspunkt skulle skifte branche fra den finansielle verden til mæglerbranchen. Derfor er jeg også i gang med at uddanne mig som valuar, udtaler Michael Fænø.

- Samtidigt er timingen for mig virkelig god nu, da Handelsbanken er ved at blive solgt. Jeg kender mange mæglere i mit netværk og kender også tidligere partner i EDC Erhverv i Herning, Kasper Ladekjær, som altid har talt meget fint om jobbet og firmaet, siger han videre.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 28. september 2022.

Michael Fænø er vokset op 20 kilometer fra Herning og bor nu i Lind 5 kilometer udenfor Herning.

EDC Poul Erik Bech købte for knap 2 år siden Hernings ældste ejendomsmæglerfirma, EDC Niels Kofoed og Ib Schiermer.

- Vi er meget glade for, at Michael Fænø indtræder som erhvervspartner i Herning. Han kommer med en stærk baggrund fra finanssektoren i Handelsbanken - senest som erhvervskundechef. Han har en stærk profil med et bredt netværk, lokalkendskab og erfaringer fra den finansielle verden. Sammen med vores nuværende partner, Terkel Præst Berthelsen, og resten af holdet i Herning står vi særdeles stærkt. Siden vi overtog EDC-butikken, hvor vi både har erhverv og bolig, har vi været inde i en rigtig flot udvikling, så vi glæder os til at fortsætte med at realisere det store potentiale i Herning og omegn, udtaler Poul Erik Bech.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed og består af 75 boligbutikker, 19 erhvervscentre og 650 medarbejdere.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032