Karina Kisum Jensen er ny direktør for Teknik og Klima i Haderslev Kommune. Hun kommer fra en stilling som leder af Plan & Udvikling i Hedensted Kommune.

Fra 1. november 2021 hedder Haderslev Kommunes direktør for Teknik og Klima, Karina Kisum Jensen. Hun afløser direktør for Erhverv og Borger, Rune Larsson, der tidligere på året gik på pension.

- Karina vil især skulle beskæftige sig med at udvikle byerne og lokalområderne, som vi investerer mange millioner i de kommende år, siger borgmester i Haderslev Kommune, H. P. Geil.

Vejle: De store projekter. Konferencen afholdes den 10. marts 2022.

Karina Kisum Jensen er uddannet arkitekt og kommer med en bred erfaring inden for det tekniske område, hvor hun både har været planchef i Ikast-Brande Kommune og senest leder af Plan & Udvikling i Hedensted Kommune.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at tage fat på opgaverne som direktør for Teknik og Klima i Haderslev Kommune. Teknik og Klima er omdrejningspunktet for den grønne omstilling, men også omdrejningspunktet for, at samfundet fungerer ved hjælp af god infrastruktur i veje, forsyning og byudvikling, så vi kan leve det gode liv, siger Karina Kisum Jensen.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne