Newsec har indgået aftale med Thomas Kempf som ny chef for Newsec Property Asset Management i Danmark. Thomas forlader en rolle som COO i Coor Danmark og starter sit nye job den 1. oktober 2018. Fokus i fremtiden vil fortsat være arbejdet med digitalisering af virksomheden og øget effektivitet.

I løbet af sin tid hos Coor har Thomas blandt andet arbejdet med stigende medarbejder- og kundetilfredshed samt forbedring af effektiviteten. Dertil kommer, at han har været overordnet ansvarlig for succesfuld integration af et nyligt erhvervet selskab. Thomas vil blive en del af Newsec Property Asset Managements nordiske ledelsesteam og rapportere til Björn Lindeborg.

- Vi er meget glade for at kunne byde Thomas velkommen til Newsec. Sidste år startede vi en forandringsrejse med det formål at styrke vores danske virksomhed, og Thomas har de rette kompetencer til at lede processen videre. Desuden tyder Thomas’ track record på, at han vil passe godt ind i vores kultur, hvor lidenskab for kolleger og kunder er i centrum, siger Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management.

NB! Renovering og udvikling af fredede og bevaringsværdige bygninger. Kurset afholdes d. 30. oktober 2018.

Thomas er dansk statsborger med mere end 20 års erfaring fra ISS, både i Storbritannien og Danmark, og har tilmed været Senior Vice President i Saxo Bank.

- Jeg er meget spændt på at tage dette næste skridt i min karriere. Jeg ser meget frem til at arbejde i et selskab og industri i kraftig forandring, hvor digitalisering og konkurrence fra både internationale spillere og lokale iværksættere ændrer spillereglerne. Hvad jeg har set fra mennesker og kultur hidtil, kombineret med min egen erfaring, har også styrket min tro på, at det bliver en sjov rejse, siger Thomas Kempf.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032