Newsec Property Asset Management har fået ny chef for salg of kunderelationer. Lasse Hoffmann Hansen kommer med en fortid fra blandt andet Regus, Unikbolig og Mühldorff.

Lasse Hoffmann Hansen tiltrådte den 1. september som Head of Sales and Customer Relation Management i en nyoprettet stilling i Newsec Property Asset Management. 

Lasse Hoffmann Hansen har arbejdet med kommerciel forretningsudvikling de seneste 15 år, heraf 10 år i forskellige funktioner i ejendomsbranchen blandt andet hos Regus, Unikbolig og Mühldorff. Han har desuden haft ansvar for integration af salgsprocesser hos ISS Facility Services og kommer senest fra en stilling som Sales Director i Synoptik, hvor han har arbejdet med salg, kunderelationer og -udvikling.

NB! Bofællesskaber og nye boformer. Konferencen afholdes d. 28. november 2019.

I Newsec skal Lasse Hoffmann Hansen stå i spidsen for en helt ny CRM-organisation, der har det overordnede kommercielle ansvar for Newsecs investeringskunder, som består af en række af store danske og internationale ejendomsselskaber og institutionelle investorer. Ud over ansvaret for kunderelationer får Lasse Hoffmann Hansen også ansvar for Newsecs salgsenhed.

- Det er ikke hver dag, man bliver tilbudt muligheden for at stå i spidsen for et nyt team, der skal udvikle relationerne til nogle af branchens mest interessante kunder. Newsec har samlet de kommercielle kunderelationer i en ny, mere kundevendt organisation, og jeg glæder mig til samarbejdet med mine nye kolleger om at bringe Newsec endnu tættere på kunderne, end vi er i dag, siger Lasse Hoffmann Hansen.

Sales and Customer Relation Management i Newsec bliver ansvarlig for udviklingen af Newsecs salgsstrategier og kunderelationer i tæt samarbejde med de øvrige dele af virksomheden, der står for de løbende leverancer og løsninger til kunderne.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder