Han kommer seneste fra en stilling som tegnestuechef hos KHR Architecture, men skal nu være med til at styrke jysk arkitektvirksomheds aktiviteter på Sjælland.

Den 1. oktober 2022 tiltrådte arkitekt Hannibal Hink stillingen som tegnestuechef og associeret partner hos Skala Architecture i København. Her skal han være med til at styrke og øge virksomhedens aktiviteter på Sjælland.

Hannibal Hink ser frem til at varetage rollen som tegnestuechef hos arkitektvirksomheden med hovedsæde i Horsens, godt 50 ansatte og over 35 års erfaring som arkitektrådgiver.

Frederiksberg - projekter for 6 milliarder. Konferencen afholdes den 6. oktober 2022.

- Skala Architecture er en spændende virksomhed med stærke holdninger og en klar tilgang til arkitektur. Visionen om at skabe skalarig og levende arkitektur – med fokus på sammenhængen mellem bygningens og bygningsdelens lille skala og byrummets store skala - kan jeg fuldt ud tilslutte mig, siger Hannibal Hink.

Hannibal Hink er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2002 og har siden arbejdet på en lang række danske og internationale tegnestuer. Gennem årene har han udviklet solide kompetencer inden for ledelse – dels som projekt- og projekteringsleder på en række større og komplekse byggerier, dels som personaleleder og HR-chef. Senest kommer han fra en stilling som tegnestuechef hos KHR Architecture. Hannibal er desuden uddannet DGNB-konsulent og byggeøkonom.

Sydhavn: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. marts 2023.

Han overtager rorpinden fra den tidligere tegnestuechef Charlotte Møller, og han indtræder desuden som associeret partner hos Skala Architecture, hvor han blandt andet vil danne tæt parløb med tegnestuechef Rene Nedersee Andersen i Horsens.

- Hannibals høje arkitektfaglighed og dybtgående kendskab til processer og udfordringer i projekterne kombineret med hans menneskelige egenskaber og store erfaring med personaleledelse gør ham særdeles kvalificeret til at varetage rollen som Skalas tegnestuechef i øst, udtaler administrerende direktør og stiftende partner Kurt Ankjær.

2 trends: Nye andelsboliger og konvertering til lejeboliger. Konferencen afholdes den 9. november 2022.

Skala Architecture blev grundlagt i 1986 af arkitekt Kurt Ankjær, og virksomheden har i dag omkring 50 ansatte, hovedsæde i Horsens og kontor i København. Tegnestuen varetager en bred vifte af rådgivningsydelser primært inden for læring, bolig, kultur, landskab & byrum samt erhverv.

Skala Architecture står bag en række banebrydende og bæredygtige projekter i hele landet. På Sjælland er tegnestuen blandt andet involveret i transformationen af 30.000 kvm bevaringsværdige pakhuse på Sundmolen i Københavns Nordhavn for By & Havn.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 29. november 2022.

På Lolland bliver den nye Sundskole i Sundby Danmarks første svanemærkede skole. Børnehuset Bikuben i Roskilde er udviklet med bæredygtighed og sundt indeklima som design-driver, og det CO2-venlige byggeri har opnået DGNB Guld og Hjerte-certificering. Med udvidelsen af Valhøj Skole i Rødovre skabes en sammenhængende campus, der understøtter leg, læring og bevægelse – inde og ude.

Skala Architecture havde i 2021 en bruttofortjeneste på 33,6 millioner kr., mens resultatet før skat lød på knap 251.000 kr.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder