Newsec Datea har stået i spidsen for byggeriet af ny biograf og opgradering 1. sal i WAVES. WAVES er et af Danmarks største shoppingcentre med 110 butikker, og nu har WAVES mange kunder også mulighed for at se de nyeste biograffilm i centret.

Nordisk Film Biografer åbner torsdag den 17. august 2017 en nybygget biograf i WAVES med 6 sale med tilsammen 750 pladser. Biografen er placeret på 1. sal i centret, og samtidig med etableringen af biografen er hele 1. salen blevet moderniseret og udbygget med nye spisekoncepter.

Newsec Datea administrerer centret for ejeren DADES og har via sin projektafdeling også stået i spidsen for byggeriet sammen med en række rådgivere. Den omfattende ombygning har blandt andet krævet, at taget på den eksisterende centerbygning blev hævet 2,5 meter for at få plads og loftshøjde nok til de store biografsale.

NB! Den nye planlov og butikker. Kurset afholdes d. 8. november 2017.

Den nye førstesal byder foruden biograf også på 5 spisesteder – Burger King, Jensens Bøfhus og Café Choice, der nu ligger i nye, opgraderede omgivelser, samt 2 nye spisekoncepter, Wabiwabi og Café E, som åbner i løbet af efteråret 2017.

- Det har været en spændende og udfordrende opgave at arbejde med så stor en ombygning i et fungerende center. Vi glæder os over det gode resultat, som giver kunderne nye muligheder og gør WAVES til et endnu mere attraktivt center, siger udviklingschef Gitte Rindbøl, Newsec Datea.

NB! Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028. Konferencen afholdes d. 18. januar 2018.

WAVES blev oprindelig opført i 1974 og fik navnet Hundige StorCenter. I 2009 blev en del af det gamle center revet ned og erstattet af nye 33.000 kvm, og i forbindelse med genåbningen skiftede centret navn til WAVES. Det samlede butiksareal er på 62.000 kvm, hvilket gør WAVES til et af Danmarks største butikscentre.

Newsec Datea har gennem 20 år været en af Danmarks førende professionelle operatører inden for management, administration og udvikling af butikscentre. Newsec Datae står i dag for 12 butikscentre landet over med i alt over 630 forskellige butikker.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning