Den familieejede typehusbygger med en årlig nettoomsætning på omkring 1 milliard kr. har fået ny administrerende direktør, da Jesper Lind har valgt at træde tilbage.

I forbindelse med at Jesper Lind har valgt at træde tilbage fra sin stilling som administrerende direktør hos Lind & Risør, for at hellige sig bestyrelsesarbejde i Lind & Risør samt passe familiens investeringer, er Jan Skovgaard Hansen udnævnt til administrerende direktør for virksomheden.

Jan Skovgaard Hansen kommer fra en stilling som Teknisk Chef hos Lind & Risør, hvor han har været ansat i over 30 år, og kender dermed selskabet særdeles godt, oplyser virksomheden.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

"For familien Lind har det været vigtigt at rekruttere den nye direktør internt, idet det er vigtigt at kultur og værdier videreføres i det nye set-up", skriver Lind & Risør.

Lind & Risør er 100 procent af familien Lind. Virksomheden har bygget fremtidens huse siden 1980. Virksomheden med base i Taastrup havde i 2020 en nettoomsætning på 948 millioner kr. og kunne på bundlinjen fremvise et resultat før skat på 174 millioner kr., mens det efter skat lød på 136 millioner kr.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri