Rammerne i lokalplanen for Hillerød Storcenter er 31.800 kvm butiksareal til udvalgsvarer og 2.200 kvm butiksareal til dagligvarer. Herudover vil projektet indeholde ca. 11.000 kvm servicefaciliteter i form af fitnesscenter, biograf, restauranter og caféer samt 11.000 kvm overdækket fællesarealer med publikumsfaciliteter i form af blandt andet en stor skøjtebane.

M. Goldschmidt koncernen har i næsten 8 år arbejdet med udviklingen af Hillerød Storcenter. Midt i Hillerød By, ejer koncernen et grundareal på 88.000 kvm. Den 29. oktober 2014 vedtog Byrådet i Hillerød en lokalplan for 1. etape af Hillerød Storcenter. Samtidig vedtog Byrådet et kommuneplantillæg, der giver mulighed for en senere udvidelse.

M. Goldschmidt koncernen meddeler, at storcenteret nu realiseres. 1. etape omfatter 57.000 kvm, og fuldt udbygget vil centeret blive på 93.000 kvm og dermed være Danmarks største center.

NB! Byudvikling og investeringer for 19 milliarder i Hillerød 2015-2025. Konferencen afholdes d. 24. marts 2015.

Konceptet for Hillerød Storcenter er at tilbyde shopping kombineret med oplevelser, høj service, lækre faciliteter og smidighed. Det betyder, at centerets årlige forventede 7 millioner besøgende, udover shopping, kan fornøje sig med oplevelser i den kommende torvehal, i et legeland, en skøjtebane, i loungeområder samt i centeret fitnesscenter og biografer.

Inspirationen til torvehallen kommer blandt andet fra Torvehallerne på Israels Plads i København, men også fra internationale torvehaller som det nyligt åbnede Markt Hal i Rotterdam samt tilsvarende torvehaller i Spanien og i England samt i USA.

Hillerød Storcenter forventes at omsætte 2 millarder kr. og skabe mere end 1.000 nye arbejdspladser. Storcenteret opføres i ét plan. Det er et bevidt valg med henblik på at undgå, at der kommer områder med reduceret kundeflow. Centeret får 2 centrale indgangspartier, kombineret med 4 indgangstårne fra parkeringspladserne på taget. I alt etableres 2.000 parkeringspladser i tilknytning til centeret.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri