Der er afsat 200 millioner kr. til opførelse af svømmehal og 571 millioner kr. til skole og idrætshal. Skolen certificeres til DGNB Guld og forventes at stå færdig i sommeren 2023.

Mange børnefamilier bosætter sig i Ørestad. Derfor er der behov for mere skolekapacitet og flere fritidstilbud for børn, unge og lokalmiljø, og det er der i den grad udsigt til med Skolen på Hannemanns Allé. En skole, der er ét af Københavns mest ambitiøse og innovative skolebyggerier til dato med en 3.500 kvm svømmehal, idrætshal og madskole under samme tag. Det samlede projekt omfatter 17.500 kvm.

- Skolen på Hannemanns Allé bliver ét af Københavns største skolebyggerier til dato. Med både svømmehal og idrætshal er der rig mulighed for, at elever, naboer og københavnerne kan få glæde af de topmoderne faciliteter. Jeg glæder mig meget til at se skole, sport og fritid blomstre i Ørestaden, siger overborgmester Lars Weiss (S).

Skolebyggeri - erfaringer og visioner. Konferencen afholdes den 9. november 2021.

Byggeriet af skolen blev officeitl skudt i gang den 4. juni 2021. BAM Danmark er totalentreprenør og opfører skoleprojektet i samarbejde med Rubow Arkitekter, Nøhr & Sigsgaard Arkitekter og Rambøll Rådgivende Ingeniører.

Der er afsat en anlægsbevilling på 200 millioner kr. til byggeriet af svømmehallen og 571 millioner kr. til byggeri af skole og idrætshal. Ifølge Licitationen er den samlede entreprisesum i totalentreprisen på 448 millioner kr. Byggeriet får en miljøcertificeringsstandard på DGNB guldniveau. Skolen forventes at stå færdig i sommeren 2023.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder