Jönsson har taget første spadestik til 100 DGNB Guld-certificerede boliger i Thors Have, der opføres for FAB, Fyns Almennyttige Boligselskab. De bæredygtige boliger er en del af Odense kommunes byudviklingsplan og dækker 2 ud af i alt 9 byggefelter på i alt 38.000 kvm.

Den 14. september 2021 tog Jönsson første spadestik til 100 DGNB GULD certificerede boliger i Thors Have i det vestlige Odense. De 100 boliger etableres som etagebyggeri og udgør i alt 8.908 kvm med tilhørende 200 kvm fælleshus. I alt vil der i de kommende år blive bygget for omkring 1 milliard kr. i Thors Have.

- Det er et spændende boligprojekt, som ret præcist rammer hvad vi er gode til, og også kendt for. Antallet af bæredygtige boligbyggerier vil kun stige de kommende år, og vores erfaringer indenfor opførelsen af bæredygtigt byggeri vil både komme os og bygherre til gode, udtaler Thomas Normann, administrerende direktør i Jönsson Entreprise.

Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye 2021-regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 3. november 2021.

Boligerne er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og opføres på en 72.000 kvm stor grund.

- Vi er rigtigt glade for og stolte af dette byggeri af 100 bæredygtige familieboliger, herunder et seniorbofællesskab, med tilhørende fælleshus, fordi vi ved, at vi her i Thors Have får en afdeling, der bliver særdeles attraktiv og særegen, siger Erling Nielsen, bestyrelsesformand for FAB.

Når Thors Have står færdig, bliver det en blandet bydel bestående af almene boliger, private udlejningsboliger, rækkehuse og ejerboliger. Der bliver adgang til såvel byhave og beboerlokaler samt fællesområder. Naturen og de gode indkøbsmuligheder er lige om hjørnet, og med den kommende letbane i Odense, er Odense Banegård blot 11 minutter væk.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.