Tirsdag den 20. marts 2018 satte borgmester i Helsingør, Benedikte Kiær, kommunaldirektør Stine Johansen og administrerende direktør fra Elindco Byggefirma, Steen Justesen, deres underskrifter på hovedentreprise-kontrakten til 250 millioner. Byggeriet af Skolen i Bymidten sættes i gang efter påsken.

Byggeriet af Skolen i Bymidten var sat i gang, da klager satte en stopper for projektet for 4 år siden. Men nu har Elindco ifølge SN.dk sat deres underskrift på hovedentreprise-kontrakten.

- Nu kan vi endelig komme videre med skolen, og det er rigtig dejligt. Tillykke med opgaven, vi glæder os til samarbejdet, sagde borgmester i Helsingør, Benedikte Kiær, ifølge SN.dk.

NB! Køge: De store projekter. Konferencen afholdes d. 12. april 2018.

Der er i alt afsat mellem 310 og 320 millioner kr. til skolen, der skal stå klar den 2. november 2019. Efter påske nedrives bygning 2, 5 og 8 på Byskolen, og i august sættes der gang i udgravning til hal, omklædningsrum og depoter i kælderniveau. I februar 2018 skydes opførelse af nye bygninger samt renovering af eksisterende bygninger i gang.

Arkitektfirmaet Kjaer og Richter er totalrådgiver på Skolen i Bymidten.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.