I september 2014 overtog NREP Trøjborg Centret, og allerede dengang lød meldingen, at centret stod over for en udvidelse. Nu planlægges boliger oven på det 5.000 kvm store center, som samlet når op på 11.500 kvm.

NREP vil udvide det 5.000 kvm store butikscenter, Trøjborg Centret. Det fremgår af en indkaldelse til et borgermøde, som afholdes torsdag den 30. marts fra klokken 17-19 i NREP's lokaler på 2. sal i centret.

Butikscentret blev opført i 1976 og er senere blevet ombygget i 1996. I øjeblikket moderniseres og udvides butikscentret med butiksareal, både mod Nordre Ringgade og Otte Ruds Gade, men nu planlægges en yderligere udvidelse med boliger.

NB! Jylland: Omdannelse af erhverv til bolig. Konferencen afholdes d. 30. august 2017.

Etageboligerne placeres som randbebyggelse langs Otte Ruds Gade og Aldersrovej. Mod Aldersrovej er der skitseret 2 etager ovenpå butikscentrets vestfløj. Mod Otte Ruds Gade er der skitseret 4-5 etager ovenpå butikscentrets sydlige del. Bebyggelsens samlede etageareal er skitseret til 11.500 kvm, inklusiv butikscentret.

Hvis forslaget om ny bebyggelse skal kunne realiseres, er det nødvendigt at ændre kommuneplanens gældende rammebestemmelser for området. Der skal derfor udarbejdes et tillæg til Kommuneplan 2013 med nye rammebestemmelser for bygningsomfanget. Der skal desuden udarbejdes en ny lokalplan.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS