NREP har købt en grund i Hundige Øst af Greve Kommune. Her planlægger NREP at opføre et nyt friplejehjem med 75 boliger. Plejehjemmet forventes klar til brug i løbet af 2022 og skal drives af Altiden.

På Frydenhøjs Allé i Hundige Øst har Greve Kommune og bygherren NREP underskrevet en foreløbig købsaftale. Dermed er et nyt friplejehjem i Hundige Øst rykket nærmere, og NREP glæder sig til at få gang i byggeriet på grunden, som borgmester Pernille Beckmann med glæde viser frem.

- Hundige Øst er ved at blive et meget attraktivt område med mange nye boliger på vej. Et lækkert plejehjem passer perfekt ind, og jeg vil se frem til at følge byggeriet, udtaler hun i en pressemeddelelse.

Seniorboliger og seniorkollektiver - ideer, udvikling og byggeri. Konferencen afholdes d. 28. april 2020.

Når friplejehjemmet forventes færdigt i 2022, vil det ifølge Greve Kommune ikke være dyrere for kommunens ældste borgere at bo her, idet boligudgiften ligger på linje med et tilsvarende kommunalt tilbud og er tilskudsberettiget på samme måde. Selve plejeudgiften betales af den kommune, der har visiteret til pladsen.

- Greve er en foregangskommune, når det drejer sig om offentlig-privat samarbejde. Vi er derfor yderst tilfredse med at have vundet grundudbuddet og glæder os til at komme i gang med arbejdet, så snart lokalplan og byggetilladelse tillader det, siger Klaus Ahm, som er Investment Director hos NREP.

Ifølge en befolkningsprognose vil Greve Kommune vokse med godt 3.800 nye borgere frem til år 2030. Heraf vil 60 procent være over 80 år.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS