Corestate Capital Group får 12.200 kvm stort hotel med 248 hotellejligheder på Engholmene i København.

Selskabet Corestate Capital Group oplyser i en pressemeddelse, at der er indgået aftale med NPV om et nyt hotel med 248 hotellejligheder på Engholmene i København. Hoteloperatøren bliver selskabets egen kæde, Joyn, der driver mere end 30.000 studieboliger og hotellejligheder i Europa.

- Danmark byder på meget attraktive forhold og et dynamisk marked for forretningsrejsende og unge, mobile erhvervsdrivende. Dette er præcis, hvad vores unge kunder søger efter, og hvad vi kan tilbyde: Ejendomme i områder med en meget fleksibel arbejdsstyrke kombineret med en meget solid økonomisk baggrund, udtaler administrerende direktør for Corestate Capital, Lars Schnidrig, i pressemeddelelse.

Ferieparker og nye udviklingsmuligheder af campingpladser fra marts 2019. Konferencen afholdes d. 1. september 2020.

Projektet  på Landvindingsgade er en del af udviklingen af Enghave Brygge og ligger tæt ved en kommende metrostation. Foruden de 248 hotellejligheder vil den kommende ejendom blandt andet rumme restuarant og arbejdsområder.

- Vi glæder os over at have lukket aftalen med så stor en spiller som Corestate og over at være deres lokale partner. NPV har stor erfaring i udvikling af servicerede hotellejligheder/hostels, kontorer og boliger, udtaler Jens Schaumann, administrerende direktør i NPV.

Hotellet skal efter planen stå klar i 2023. Det opføres af CG Jensen.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS