Det finansielle rådgivningshus North køber 2 virksomheder, der formidler forsikringer til boligforeninger, ejendoms­selskaber, andelsbolig- og ejerforeninger samt håndværkere.

Det finansielle rådgivningshus North har købt Erhvervsforsikring Danmark, der formidler forsikring til mindre og mellemstore virksomheder, og Assurance Partner, som er specialist i forsikringer til boligforeninger og ejendoms­selskaber.

North blev etableret i foråret 2021 som et unikt finansielt rådgivningshus, der tilbyder private og offentlige virksomheder uvildig og samlet rådgivning inden for skadesforsikring, pension, finansielle aftaler og realkreditfinansiering.

Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 15. september 2022.

Med købene af Erhvervsforsikring Danmark og Assurance Partner skærper North rådgivningsydelserne og udvider kundebasen væsentligt til flere end 5.500 virksomheder.

- Vi har skabt et samlet og stærkt dansk rådgivningshus med fokus på at guide kunderne i et komplekst finansielt univers, og nu styrker vi rådgivningen til mindre og mellemstore virksomheder samt alle typer af boligforeninger og ejendomsselskaber. Vi ser frem til at fortsætte fremgangen med nye kompetente kollegaer, så vi kan tilbyde eksisterende og nye kunder en større og mere komplet ydelsespalet, siger Lars Gundorph, Group CEO, North.

Andelsboliger: Udvikling og ejendomskøb. Konferencen afholdes den 9. november 2022.

Erhvervsforsikring Danmark er et agentur for skadesforsikring til mindre og mellemstore virksomheder og har siden 2008 opbygget en landsdækkende portefølje af virksomhedskunder baseret på brancheaftaler og særlige aftaler for andelsbolig- og ejerforeninger, ejendomsselskaber og håndværkere.

Assurance Partner er specialiseret i forsikring til boligforeninger og ejendomsselskaber og har siden 1992 opbygget en stærk position inden for rådgivning om forsikringsbehov og -løsninger til andelsbolig- og ejerforeninger, ejendoms­selskaber og -administratorer samt advokater.

Jylland: Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 22. september 2022.

- Vi glæder os til at udvikle forretningen som en del af North, der har skabt banebrydende og værdiskabende tilbud til kunderne. Sammen står vi stærkt som en af de førende rådgivere inden for risikostyring og forsikring af ejendomme. Det vil vores og hele koncernens kunder få endnu større glæde af fremover, siger administrerende direktør Niels Ole Sloth, Assurance Partner.

Ejere og ledelse i Erhvervsforsikring Danmark og Assurance Partner investerer i North sammen med Polaris og virksomhedens ejere og ledelse. Parterne har aftalt ikke at oplyse købspriserne.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS