Hotel Klitheden i Vorupør vil rive sine 60 år gamle hotelbygninger ned og erstatte dem med et nybyggeri, som samtidig giver mulighed for at udvide fra 9 til 30 hotelværelser.

Ifølge Nordjyske planlægger Hotel Klitheden i Vorupør at nedrive de eksisterende bygninger og erstatte dem med en ny helt ny bygning på grunden på Nordsøvej med restaurant, selskabslokaler, 30 hotelværelser på 1. etage samt en 2. og 3. etage med hver 7 ferielejligheder på mellem 70 og 80 kvm beregnet for salg. Det skal stå klar i oktober 2020.

- Jeg købte Hotel Klitheden i april 2005. Siden er der både lavet ændringer og ombygninger, men fordi man en gang har lavet noget om, skal man ikke stå stille - og vi kommer ikke udenom, at det er en gammel bygning, siger Stig Tang Andersen, der sammen med Weilian Tang ejer og driver hotellet, til Nordjyske.

NB! Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 15. januar 2019.

- Vorupør udvikler sig helt vildt og har på mange områder overhalet Klitmøller, påpeger han.

Projektet er udviklet i samarbejde med P+P Arkitekter. Projektet kræver, at der udarbejdes en ny lokalplan, og finansieringen skal findes ved salg af 6 lejligheder for 2-3 millioner kr.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS