Børnehave i Skørping omdannes til 9 rækkehuse på i alt 780 kvm for 15,3 millioner kr.

Himmerland Boligforenings afdeling Enggården, der består af 2-etagers rækkehuse midt i Skørping, er nu klar til udvidelse.

- Rebild Kommune har valgt at flytte børnehaven Skovbjørnen til nye faciliteter og da den hidtil har haft til huse som nabo til vores afdeling, har det været oplagt at tænke i udvidelse af afdelingens boligantal. Vi har fået beboernes enstemmige opbakning til, at den tidligere børnehave bliver revet ned, så der bliver plads til at bygge yderligere 9 rækkehuse i 1 plan. Byrådets endelige godkendelse af projektet er netop kommet, så nu kan vi gå i gang, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

JYLLAND: TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 27. april 2021.

Planen er at opføre 3-værelses familieboliger på knap 90 kvm og med en forventet husleje på 7.000 til 7.500 kr. per måned eksklusive forbrug.

- Vi går nu i gang med detailplanlægningen og efter udbudsrunde og valg af samarbejdspartnere i første halvår 2021 vil der kunne tages første spadestik nogle måneder senere, så de nye boliger kan stå klar inden udgangen af 2022, siger Ole Nielsen.

Børnehaven blev i 1974 opført af Skørping Boligselskab, der tidligere i år fusionerede med Himmerland Boligforening.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter