Ny direktør for forretningsudvikling hos Nordicals har blandt andet en fortid som partner og direktør hos Colliers.

Nordicals har tilknyttet Jan Nickelsen som direktør for forretningsudvikling. Ifølge Nordicals vil han bidrage med viden om og perspektiver på, hvordan erhvervsmæglerkæden kan levere rådgivning og ydelser, der stiller kunderne stærkest muligt i dagens og morgendagens ejendomsmarked.

- Jan vil bidrage med sparring om, hvordan vi som samlet organisation eksekverer bedst muligt på de strategiske markedstiltag, som vi allerede har søsat, og som vi vil søsætte i løbet af 2023. Tiltag, der betyder, at vi vil møde vores kunder med endnu dybere indsigt i deres verden og højere ambitioner på deres vegne – med det klare fokus at stille dem stærkest muligt i et ejendomsmarked i konstant bevægelse. Her kan Jan bidrage med sin viden om ledelse, organisationsudvikling, og ikke mindst, ejendomsbranchen, hvor han vil trække på sin mangeårige erfaring som direktør og partner i branchen, udtaler Erik Andresen, administrerende direktør hos Nordicals.

Jylland: Nyeste regler for generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 25. maj 2023.

Jan Nickelsen har tidligere været direktør og partner i Colliers i Aarhus.

- Jeg glæder mig til at kunne bringe mine knap 30 års erfaring i branchen i spil på strategisk niveau og bidrage til den spændende udviklingsrejse som Nordicals står overfor. Vi har et meget stærkt fundament med en bred geografisk spredning, et velkonsolideret brand og ikke mindst masser af kompetente og engagerede medarbejdere og forretninger, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med, udtaler han.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland