Nordfyns Bank vil rykke sit hovedkvarter fra Bogense til Odense og jagter derfor nye lokaler. Banken har vokseværk og overtog for nylig en ejendom i Middelfart.

Nordfyns Bank oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at bestyrelsen besluttet at flytte bankens hovedkontor fra den nuværende adresse i Torvegade i Bogense til Odense. Tidsplanen for flytningen afhænger af, hvornår ledelsen har fundet en domiciladresse i Odense, som lever op til bankens krav.

Den 1. april 2017 overtog banken den ejendom, som huser Nordfyns Bank i Middelfart.

NB! Middelfart - udvikling og investeringer for 5 milliarder 2017-2027. Konferencen afholdes d. 5. oktober 2017.

- Væksten fortsætter i Nordfyns Bank – og ikke mindst i bankens filial i Middelfart. Behov for mere plads til bankens aktiviteter har været et tema det seneste års tid, og derfor er det glædeligt, at vi nu har indgået en aftale med ejendommens hidtidige ejer om, at banken køber den, sagde administrerende direktør Holger Bruun i den forbindelse.

Nordfyns Bank fik i 2016 et rekordår med et overskud før skat på 45 millioner kr. og 13,8 procent i egenkapitalforrentning før skat. Resultatet for 2016 blev ifølge banken skabt med udgangspunkt i en styrket toplinje, der giver plads til både udbytte, konsolidering og en fortsat ekspansiv strategi, med investering i fremtiden.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS