Niras og C.F. Møller har sammen vundet opgaven om bygherrerådgivning for etableringen af en eventuel ny bygning til Juliane Marie Centret på Rigshospitalet.

Juliane Marie Centret, Rigshospitalets center for børn, kvinder og forplantning, vil være blandt verdens 10 bedste centre inden for dets område. Derfor starter Region Hovedstaden en forundersøgelse, der skal afdække mulighederne for at opfylde ambitionen gennem etablering af nye og optimale rammer for centret. Det oplyser C.F. Møller.

Målet er at samle alle behandlinger til børn i et miljø, der tilbyder en ramme for hele familien i et ekstraordinært byggeri, der er på forkant i international henseende inden for arkitektur, logistik, drift, funktionalitet og bæredygtighed.

NB! Hospitalsudvikling i København for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 12. marts 2015.

Der er endnu ikke truffet beslutning om den endelige placering på Rigshospitalets grund. Bygherrerådgivningen omfatter blandt andet lokalisering af byggefelt og konsekvenser heraf i forhold til nedrivning og genplacering af funktioner, udarbejdelse af beslutningsgrundlag til funktionelt og teknisk byggeprogram, budgetter og foreløbigt projektkonkurrenceprogram.

Den samlede forundersøgelse skal foreligge ultimo maj 2015, og på baggrund af resultatet af forundersøgelserne vil der blive taget endelig stilling til hele projektets gennemførelse i løbet af sommeren 2015.

Niras er totalrådgiver på projektet, med C.F. Møller som underrådgiver. Niras og C.F. Møller har gennem mange år ydet rådgivning til bygherrer og andre beslutningstagere i forbindelse med forskellige opgaver i sundhedssektoren, herunder en række af de store kvalitetsfondsprojekter, og samarbejder blandt andet aktuelt om bygherrerådgivningen på projektet Nyt Odense Universitetshospital.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS