Nils Skeby fra ADP A/S taler om 750.000 kvm tørhavn i Taulov på konferencen: Fredericia investerer 16 milliarder i byudvikling, som afholdes i Fredericia den 3. november 2016.

I september 2015 startede Otto Schachner det første byggeri i Danmarks Multimodale Transport- og Logistikcenter, DMTC, i Taulovområdet, vest for Fredericia.

Taulov ligger ved den overordnede transportinfrastruktur. Det har ført til en sammensmeltning med DanmarkC, som er kommunens overordnede erhvervsområde. I DMTC bygger  Blue Water Shipping 15.100 kvm godsterminal  på en 75.000 kvm grund og har option på ekstra 50.000 kvm.

NB! Fredericia investerer 16 milliarder i byudvikling.  Konferencen afholdes d. 3. november 2016.

Det er havneselskabet ADP der står bag den såkaldte tørhavn. I første omgang har ADP købt 200.000 kvm, med forkøbsret på yderligere 550.000 kvm. I dag råder ADP over 600.000 kvm i havnen i Fredericia, så tørhavnen vil arealmæssigt blive større end den nuværende havn.

Hvordan ser ADPs plan for udvikling af området ud, hvilke tiltag skal gennemføres og med hvilken effekt? Beliggenhed ved krydset mellem de 2 store motorveje E20 og E45 giver DMTC mulighed for at forene de 4 modaliteter: skib, tog, bil og fly. Desuden har Fredericia Shipping har købt 145.000 kvm i Taulov.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland