Niam indgår aftale med typehusbygger om 2 rækkehusprojekter i henholdsvis Haslev på Midtsjælland og Lyndelse ved Odense.

Niam og Milton Huse har indgået aftale om byggeri og køb af 2 rækkehusprojekter med i alt 244 boliger. Størstedelen af boligerne ligger i midtsjællandske Haslev, mens resten ligger i Lyndelse syd for Odense.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

I Haslev udvikles et nyt stort boligområde i den sydlige del af byen, hvor det vil være muligt at konvertere en andel af boligerne til ældreboliger, så fremtidige lejere kan blive i deres hjem, selvom der opstår behov for pleje.

- Vi er meget glade for at samarbejde med Milton Huse om disse 2 boligprojekter, som vil være et godt supplement til vores eksisterende portefølje. Områderne ligger inden for kort pendlingsafstand til de store universitetshospitaler i hver by, og vi tror derfor, at blandt andet hospitalsansatte vil kræve disse energivenlige kvalitetshuse, der ligger tæt på naturen til en overkommelig husleje, siger Michael Berthelsen, landechef for Niam Danmark.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 15. september 2021.

Projekterne vil blive certificeret til DGNB Sølv. Milton Huse forventer at kunne begynde udviklingen af rækkehusprojekterne i slutningen af 2021, og de første huse vil være klar til indflytning i begyndelsen af 2023. Projekterne forventes at være fuldstændigt afsluttet i løbet af 1. kvartal af 2025.

Med handlen forøger Niam sin portefølje af danske lejeboliger til 1.650 boliger.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne