Niam har per 1.juli 2017 købt ejendommen Holmboes Alle 2 i Horsens. Der er tale om en kontorejendom med et samlet etageareal på 12.000 kvm fordelt på 9 etager.

Ejendommen, der er fuldt udlejet til Sydøstjyllands Politi og Horsens Kommune, er beliggende centralt i Horsens i et område der over de kommende år vil undergå en spændende udvikling. Colliers International har formidlet handlen på vegne af sælger Kirk & Thorsen Invest.

- Vi er glade for at kunne erhverve denne ejendom der er veludlejet og beliggende i et område som forventes at udvikle sig markant positivt over de kommende år, siger Kristian Krogh, landechef for Niam i Danmark.

NB! Horsens investerer 12 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 19. september 2017.

- Horsens er en dynamisk by med en stærk demografisk vækst. Man gør de rigtige ting i byen for at udvikle Horsens til en fremtidig regional vinder, fortsætter han.

Horsens er ifølge demografiske prognoser en af de byer i Danmark, der relativt vil opleve den største befolkningstilvækst i de kommende år. Gennem de seneste 5 år har kommunen ifølge Danmarks Statistik haft en befolkningstilvækst på 1.100 indbyggere årligt. Tilvæksten betyder, at kommunen forventes at runde 100.000 indbyggere i 2031.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter