Newsec Property Asset Management har indgået aftale med en ny administrerende direktør til den danske del af den nordiske ejendomsforvalter.

Kim Andersen bliver ny administrerende direktør for Newsec Property Asset Management. Han skal fra den 1. september 2021 skal stå i spidsen for de 575 medarbejdere i Danmark og samtidig indtræde i Newsecs nordiske ledelse.

Kim Andersen har de seneste 7 år arbejdet i If Skadeforsikring, senest som Vice President, Head of Sales & Service, hvor han har været ansvarlig for en salgsorganisation med 300 medarbejdere. Et særligt fokus i sin tid i If Skadeforsikring har været på den digitale tranformation, forretningsudvikling, kultur og strategiske partnerskaber.

Finansiering af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 31. august 2021.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har fundet en empatisk og entreprenant leder til Newsec, der har bevist, at han kan opnå resultater med udgangspunkt i motiverede og glade medarbejdere. Kim har omkring tyve års erfaring med samarbejde i nordiske virksomheder og en stærk track-record, når det gælder transformation af forretningsområder og organisationer. Samtidig kommer han fra en branche, der også lever af langvarige kunderelationer og værdiskabelse. Med de kvaliteter er Kim den helt rigtige til at lede Newsecs danske forretning og indfri vores ambitioner om ekspansion på det danske og nordiske marked, siger Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management i Norden.

Den 38-årige Kim Andersen ser frem til det næste skridt i karrieren og til at bruge sin erfaring i en virksomhed og branche i kraftig udvikling.

Jylland: FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 25. august 2021.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med arbejdet og møde mine nye kollegaer. Newsec er en spændende virksomhed med fokus på medarbejdere og kultur og med et stærkt kundetilbud qua bredden i ydelserne og den solide markedsposition. Jeg ser frem til at være med til at styrke vores organisation og skabe en endnu mere attraktiv arbejdsplads. Samtidig håber jeg på, at jeg vil kunne bidrage til, at vi bliver endnu skarpere på vores kunders behov og udnytte vores mange kompetencer og synergier på tværs af de nordiske markeder, siger Kim Andersen.

- Jeg er imponeret over den udvikling ejendomsbranchen gennemgår i disse år i forhold til internationalisering og digitalisering. Det minder mig på mange måder om det, jeg kender til fra forsikringsverdenen. Men jeg går ydmygt til opgaven, samtidig med at jeg glæder mig til at udfolde det potentiale, Newsec har, når det kommer til at skabe øget værdi for vores kunder og hjælpe dem med nye løsninger inden for digitalisering, automatisering og bæredygtighed, uddyber han.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

Kim Andersen tager over fra Thomas Kempf, der skiftede til Forenede Service den 1. maj 2021.

Newsec Property Asset Management er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa med i alt 46 millioner kvm under forvaltning. Newsec har 485 milliarder kr. under forvaltning og tegner årligt lejeaftaler på 1,6 millioner kvm, formidler transaktioner for 56 milliarder kr. og vurderer ejendomme til en værdi af knap 1.400 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS