Med den flerårige kontrakt skal Newsec blandt andet levere ejendomsadministration, drift, bygherrerådgivning og bæredygtighedsydelser til den 1,2 millioner kvm store portefølje.

Ejendomsselskabet Dades har besluttet at genvælge Newsec Property Asset Management til fortsat at levere ejendomsadministration, drift, bygherrerådgivning med videre til selskabets ejendomsportefølje i den kommende årrække. Dades’ indgik i 2021 aftale med NREP om forvaltning og udvikling af porteføljen, og dermed kommer Newsec og NREP til at fortsætte samarbejdet om Dades’ ejendomsportefølje. Aftalen træder i kraft den 1. januar 2023 og er flerårig.

Med den nye aftale skal Newsec administrere porteføljen, der består af 1,2 millioner kvm fordelt på 121 ejendomme til en samlet værdi af over 26 milliarder kr. Porteføljen består af både erhverv, bolig og 11 butikscentre, heriblandt ikoniske bygninger som "Kobbertårnet" ved Amerika Plads i København og butikscenteret "Spinderiet" i Valby. Hovedparten af ejendommene er beliggende i Storkøbenhavn og i Aarhus.

- Newsec er en samarbejdspartner, som vi har tætte bånd til og som har stort kendskab til vores ejendomme. De har den nødvendige bredde i deres løsninger, kompetencer samt internationale perspektiv til at bidrage til en værdiskabende udvikling af vores ejendommene sammen med NREP, siger Søren Kristiansen, administrerende direktør i Dades.

Byudvikling på havne - best practice. Konferencen afholdes den 24. maj 2022.

Aftalen mellem Dades og Newsec omfatter en bred palet af de services, som den nordiske ejendomsforvalter leverer. Ud over ejendomsadministration drejer det sig blandt andet om drift og vedligehold, bygherre- og juridisk rådgivning samt bæredygtighedsydelser og energioptimering.

Derfor glæder det også administrerende direktør i Newsec Property Asset Management i Danmark, Kim Andersen, at man er blevet betroet opgaven med fortsat at administrere og arbejde med porteføljen.

- Vi tror på, at vi i det fortsatte samarbejde kan være med til at løfte ejendommene til et endnu højere niveau på både digitale løsninger, lejeroplevelse og energioptimering. Vores viden om ejendommene opbygget gennem flere år skaber et solidt fundament og sjælden indsigt til gavn for både ejer og lejere – og ikke mindst for udviklingsmulighederne, når det gælder bæredygtighed, siger Kim Andersen, administrerende direktør i Newsec.

NREP valgte i slutningen af april 2022, i en anden aftale, Newsec som ny samarbejdspartner til full service ejendomsforvaltning af deres danske ejendomsportefølje. Hver portefølje har en størrelse på mere end 1 million kvm. Samlet set er de 2 aftaler med NREP og Dades blandt de største administrationsopgaver i Norden.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS