Nimbuskollegiet er navnet på et nyt kollegie for bachelor-, master- og ph.d. studerende ved CBS – Copenhagen Business School. Det nybyggede kollegie har 145 værelser, og de første beboere flyttede ind i januar 2018.

CBS Academic Housing udvider samarbejdet med Newsec Datea, som fremover også administrerer Nimbuskollegiet, der kommer til at huse internationale studerende.

- Det bliver en interessant opgave for Newsec Datea at administrere Nimbuskollegiet, hvor alle beboere kommer fra udlandet. Vi har i forvejen et godt samarbejde med CBS om kollegieadministration, og det glæder os, at en af Danmarks førende uddannelsesinstitutioner har valgt at forny og udvide deres aftale med os, siger Lars Brondt, markeds- og udviklingsdirektør, Newsec Datea.

NB! RØDOVRE investerer 11 milliarder i byudvikling Konferencen afholdes d. 23. august 2018.

Administration af kollegier er en af de særlige kompetencer, Newsec Datea som et Full Service Property House tilbyder sine kunder. Kollegieadministration kræver blandt andet evnen til at håndterede hyppige ind- og fraflytninger, som præger mange kollegier, og servicere en bredt sammensat beboergruppe.

Det nye kollegie ligger i Nimbusparken på Frederiksberg i kort afstand til CBS. Kollegiet er bygget på den grund, hvor Fisker & Nielsen i sin tid producerede motorcyklen Nimbus – deraf navnet Nimbusparken. Den 6 etager høje bygning er tegnet af Henning Larsen Architects og opført af De Forenede Ejendomsselskaber.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS