Et af verdens største ejendomsinvesteringsselskaber vælger Newsec Datea til at administrere ny dansk portefølje. Hines købte i sommeren 2017 4 strøgejendomme i København.

Det globale ejendomsinvesteringsselskab Hines har valgt Newsec Datea til at stå for forvaltning af de 4 strøgejendomme i en aftale, der omfatter full-service ejendomsadministration.

- Newsec Datea har i stigende grad fokus på internationale investorer, og vi glæder os i særlig grad over aftalen med Hines. Det nye samarbejde giver os mulighed for at bruge vores stærke kompetencer inden for ejendomsadministration til skabe merværdi for en af verdens største selskaber inden for ejendomsinvestering, siger Lars Brondt, markeds- og udviklingsdirektør i Newsec Datea.

NB! Frederiksberg investerer 18 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 27. februar 2018.

Hines nye portefølje i Danmark omfatter fire ejendomme på attraktive adresser i Købmagergade i København. Ejendommene indeholder en blanding af strøgbutikker, kontorer og boliger og har et samlet areal på over 3.200 kvm.

- Danmark er et nyt marked for Hines, og det har været afgørende for os at finde den rigtige partner til at administrere vores nye danske ejendomme. Newsec Datea har et indgående kendskab til det lokale marked og stor erfaring med ejendomsadministration, siger James Robson, managing director, Hines Nordics.

- Disse aktiver viser Hines’ engagement i de nordiske markeder og bekræfter samtidig vores intentioner om at udvide tilstedeværelsen her, så snart vi finder passende muligheder for at gøre det, siger James Robson.

NB! Juridisk Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 30. maj 2018.

- Det er afgørende for den vækststrategi at arbejde sammen med en af de førende aktører på markedet, så som Newsec Datea, tilføjer han.

Hines er et privatejet globalt ejendomsinvesteringsfirma grundlagt i 1957 med kontorer i 189 byer fordelt på 20 lande. Hines administrerer ejendomme for 100 mia. USD. Hines har for nylig gennemført transaktioner for over 8 milliarder USD på vegne af sine investeringsforvaltningskunder. Virksomheden er i øjeblikket ved at udvikle 114 ejendomme forskellige steder i verden. Historisk set har Hines udviklet, ombygget eller erhvervet flere end 1.205 ejendomme, i alt over 36 millioner kvm.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning