MT Højgaard vinder aftale om DSBs nye værksteder til elektriske tog. Samlet forventes det at udbuddet har en værdi på 1,6 milliarder kr.

MT Højgaard Holdings forretningsenhed, MT Højgaard Danmark, er netop blevet tildelt en kontrakt af DSB i forlængelse af udløb af standstill-perioden i DSB’s udbud vedrørende værksteder til de nye elektriske tog, der skal indsættes på regionale og nationale banestrækninger. Udbuddet er opdelt i 3 faser, og hvis MT Højgaard Danmark som ventet kvalificerer sig til alle faser, har udbuddet en samlet værdi på 1,6 milliard kr. frem til udgangen af 2025.

Udbuddet omfatter potentielt totalentrepriserne på nyopførelse af 2 værksteder med tilhørende infrastruktur i København og Aarhus samt om- og tilbygning af et eksisterende værksted i København.

Femern-byggeriet rundvisning. Den 11. marts 2021.

DSB vil med tidlig involvering af totalentreprenøren sikre, at denne løbende kan byde ind med viden og erfaringer om tids- og økonomistyring, priser, leverancetider og byggeteknik.

Den samlede budgetramme for fase 0 og Fase 1 er på 20 millioner kr.

Udbuddet ændrer ikke MT Højgaard Holdings udmeldte forventninger til 2020, men vil yde et væsentligt bidrag til MT Højgaard Danmarks langsigtede, bæredygtige udvikling i de kommende år.

Faserne i udbuddet er:


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS