Saxo Bank-direktør Kim Fournais købte Stella Maris Hotel de Luxe i 2012. Nu har han sat en advokat til at undersøge mulighederne for at sælge hotellet i Svendborg.

Ifølge Fyens.dk har Saxo Bank-direktør Kim Fournais sat en advokat til at undersøge mulighederne for at sælge hotellet Stella Maris i Svendborg. Han vil i stedet fokusere på et andet hotel, Vejrø Resort, fortæller Lea Lohse, der er direktør for selskabet Vejrø ApS, som ejer luksushotellet i det vestlige Svendborg, til avisen.

- Det er ikke noget, vi har travlt med. Men det er korrekt, at vi har indledt en proces, hvor vi kigger efter en ny, potentiel ejer, siger hun til Fyens.dk.

Fra campingplads til ferieparker - nye regler, investeringer og muligheder. Konferencen afholdes d. 1. september 2020.

Vejrø ApS, der er ejet af Kim Fournais, er både Stella Maris og Vejrø Resort på øen Vejrø, som ligger i farvandet mellem Lolland og Sjælland. Hele øen - bortset fra dens kirkegård er faktisk ejet af Kim Fournais, skriver Fyens.dk.

I regnskabsårene fra 2011 til og med 2018 har Vejrø ApS givet underskud på i alt 166 millioner kr, men Lea Lohse ønsker ikke at oplyse til Fyens, om det hotellet i Svendborg eller Vejrø Resort, der giver underskuddet.

For 14,5 millioner kr. købte Kim Fournais i marts 2012 Stella Maris af Indre Mission og omdannede det til luksushotel.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder