Midtjysk udvikler står bag 7.100 kvm boligprojekt i Vejle, som har haft vokseværk. Oprindeligt omfattede projektet 32 rækkehuse.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad blev Teknisk Udvalg i Vejle i begyndelsen af af september 2020 præsenteret for et projekt med 32 rækkehusboliger. Nu har udvalget igen haft sagen oppe at vende, for projektet ved Vardevej 151 har haft vokseværk.

På et 16.000 kvm stort areal, hvor der i dag er lagerbygninger og ubebyggede arealer, vil en privat bygherre opføre 69 boliger i form af 24 rækkehuse i 1-2 etager med et samlet areal på 2.500 kvm, samt 45 etageboliger i form af 3 punkthuse i 4-6 etager og med et samlet areal på 4.600 kvm. Lejepriserne på de nye boliger vil ifølge ifølge prospektet starte ved 7.500 kr.

"Bebyggelsesplanen udformes således, at rækkehusene ligger i tre rækker med øst-vest gående retninger på den sydligste del af grunden. Rækkehusene gennemskæres af en nord sydgående grøn kile. Mod nord, neden for skråningen til Vardevej, placeres 3 punkthuse i 4-5 og 5-6 etager. Lokalplanen giver også mulighed for opførelse af et fælleshus til brug for områdets beboere", fremgår det af dagsordenen til udvalgsmødet, der blev afholdt i går, den 17. november 2020.

Jylland: Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes den 18. maj 2021.

De kommende boliger bliver mellem 75 og 105 kvm store, og det nye boligområde får en samlet vejadgang via Borgvej.

"Sideløbende med lokalplanforslaget udarbejdes en udbygningsaftale for udvidelse af Borgvej. Borgvejs kørebane udvides fra 4 meter til 5,5 meter og dertil føres fortovet fra Dalvej langs lokalplanområdet op til Vardevej. For etageboligerne etableres parkering som fællesparkering. For rækkehusene etableres to parkeringspladser ved hver bolig og dertil etableres gæsteparkering i lommer langs de interne boligvej", fremgår det.

Grunden ejes af Kryger Development med base i Silkeborg. Den familieejede projektudvikler købte gennem et selskab arealet for 8 millioner kr. i oktober 2020.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS