Midtjysk entreprenør overtager 8.000 kvm gymnasiebyggeri i Lyngby fra konkursramte Anker Hansen & Co.

Den 28. maj 2020 gik entreprenørfirmaet Anker Hansen & Co konkurs. Firmaet var totalentreprenør på byggeriet af H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby. TEC har efterfølgende iværksat en større oprydning på byggepladsen, ny projektering samt gennemført et nyt udbud for at få en entreprenør, der kan færdiggøre byggeriet.

CC Contractors fra Herning har vundet udbuddet, og med valget af ny entreprenør ligger der nu en tidsplan for færdiggørelse af byggeriet.

Ny praksis for konsortier. Kurset afholdes den 20. maj 2021.

Den nye tidsplan medfører, at TEC flytter ind i slutningen af året og er således klar til at påbegynde undervisning fra den 1. januar 2022, hvilket var det hurtigst mulige i forhold til den samlede pris for byggeriet, som nu bliver 1/3 højere end det oprindelige budget på knap 150 millioner kr.

- Vi glæder os til, at vi kan tage det nye byggeri i brug, og heldigvis ser vi også, trods den betydelige ekstraregning, at det ikke får betydning for byggeriets kvalitet og de nye rammer, bygningen skaber for undervisningen, udtaler projektdirektør Lasse Kristensen.

Byggeriet, der er tegnet af Kant Arkitekter, er allerede indstillet til flere priser og har vundet den internationale arkitekturpris Iconic Awards 2018.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS