Hvor stort er potentialet for markedet for boliger i den dyre prisklasse? Hør mere på konferencen "High-end boliger" den 1. marts 2022.

Danmark oplever en markant økonomisk fremgang og det danske velstandsniveau er nu på sit højeste nogensinde. Derfor stiger efterspørgslen efter high-end boliger så stærkt, at den overgår den generelle efterspørgselsstigning på boligmarkedet.

På det københavnske lejlighedsmarked sættes den ene luksuriøse liebhaverbolig kommer efter den anden til salg for høje udbudspriser. Men tendensen mærkes også i andre storbyer og nogle af de mindre driftige byer med økonomisk fremgang.

Hvor stort er potentialet for markedet for boliger i den dyre prisklasse? Vil det blive mættet når den aktuelle højkonjunktur er forbi, eller har vi at gøre med en varig tendens, hvor vi måske kun er i starten af en opadgående kurve med prisernes fortsatte himmelflugt til følge? Hvem køber/lejer og hvad vil man gerne have, når man køber en high-end bolig?

Hør mere på konferencen High-end boliger den 1. marts 2022, hvor Lone Bøegh Henriksen, indehaver, Home, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter