Nina Clement har siden 2014 arbejdet som sagsarkitekt og projektleder hos Årstiderne Arkitekter. Den 18. januar 2021 tiltræder hun som kreativ chef hos Mangor & Nagel Arkitekter.

Nina Clement tiltræder mandag den 18. januar som kreativ chef hos Mangor & Nagel, hvor hun får fast base på Nørrebro og skal være med til at stå i spidsen for Mangor & Nagels arbejde med private kunder inden for boligsegmentet.

Nina Clement er uddannet cand.polyt.arch.eng fra Aalborg Universitet suppleret med +2 Uddannelsen for unge arkitekter. I stedet for at tage den traditionelle og kunstneriske vej ind i arkitekturfaget, har Nina Clement med en baggrund som civilingeniør i arkitektur valgt den mere tekniske.

Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 7. september 2021.

- Mangor & Nagel repræsenterer en arkitektur, der både er kulturforankrende og tilpasningsdygtig, og samtidig er innoverende med fokus på at skabe nye, bæredygtige løsninger. Tegnestuen har ligeledes en stærk projekteringskultur med fokus på detaljen og den langsigtede løsnin, udtaler Nina Clement få dage inden, hun tiltræder sin nye stilling.

Hun har de seneste 6 år været ansat hos Årstiderne Arkitekter, Sweco som sagsarkitekt og projektleder.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND