Fuldt udviklet vil der i alt være 9 højhuse i Carlsberg Byen. Hør mere på konferencen "Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter" den 2. maj 2019.

I Carlsberg Byen står Bohrs Tårn allerede færdigt, men der planlægges i alt 9 højhuse i den nye københavnske bydel, deriblandt Dahlerups Tårn samt Vogelius Tårn som Schmidt Hammer Lassen Architects har tegnet.

Dahlerups tårn bliver i 25 etager og får 100 lejligheder. Det 80 meter høje tårn rejser sig fra en base som rummer kontor, boliger, butikker og caféer i underetagen. Under jorden er der parkering i to etager. Byggesummen for de samlede 40.000 kvadratmeter er omkring 570 millioner kr. Schmidt Hammer Lassen Architects har blandt andet også stået for højhuset Malmö Live i Malmö.

Hvordan kommer de to højhuse til at se ud, og hvordan designer man et højhus, der indgår arkitektonisk i den samlede Carlsberg By? Hvilke udfordringer og fordele er der ved at bygge højhuse i det historiske kvarter?

Hør mere på konferencen Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter den 2. maj 2019, hvor Mads Kaltoft, partner i Schmidt Hammer Lassen Architects, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS