M. Goldschmidt Ejendomme og datterselskabet Atlas Ejendomme har de seneste måneder indgået endelige aftaler om køb af 6 erhvervs- og boligejendomme i Storkøbenhavn. Koncernen øger derved ejendomsporteføljen med knap 500 millioner kr., og man vil fortsætte med at købe op.

M. Goldschmidt Ejendomme oplyser, at købene foretages som et led i koncernens strategi om at udbygge ejendomsporteføljen i Storkøbenhavn og komplementerer tidligere opkøb på Frederiksberg, i Hellerup og København.

- Det er fortsat koncernens ambition at udvide ejendomsporteføljen af velbeliggende ejendomme i Storkøbenhavn med potentiale i relation til en driftsoptimering både på indtægts- og omkostningssiden. Alle de tilkøbte ejendomme lever op til dette, skriver koncernen på sin hjemmeside.

NB! Finansiering af ejendom. Konferencen afholdes d. 21. februar 2017.

Koncernen har erhvervet Strandvejen 203 i Hellerup og Jydeholmen 1-3/Jernbane Allé 31 i Vanløse og Gl. Køge Landevej 256-260 i Hvidovre samt 3 ejendomme på Frederiksberg på henholdsvis Mariendalsvej 14-18, Nordre Fasanvej 113-115, samt Rahbeks Allé 21.

Mariendalsvej 14-18, Frederiksberg.
Boligejendom beliggende på indre Frederiksberg opført af Juristernes Pensionskasse i 1992. Ejendommen er af Frederiksberg Kommune præmieret for sin indretning og disponering. Ejendommen består af 24 lejligheder, fælleslokale og wellness område på tagetagen med indendørs swimmingpool, pejs og udendørs terrasse. Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder.

Nordre Fasanvej 113-115, Frederiksberg
Kontorejendommen på Nordre Fasanvej 113-115 på Frederiksberg er opført i 1899 og husede i sin tid P. Wullfs Cigarfabrikker. Ejendommen er omdannet til erhverv og indrettet som kreative New York’er kontorer i åbent plan.

Rahbeks Allé 21, Frederiksberg
Klassisk ejendom i herskabelig renæssancestil beliggende på Frederiksberg tjener som hovedsæde for ”By Malene Birger”. Ejendommen støder direkte op til Carlsberg Byen med dens fremtidige blanding af bolig-, butiks- og kontorejendomme.

Strandvejen 203, Hellerup
Den klassiske ejendom på Strandvejen 203 i Hellerup ligger med Øregårdsparken som nabo og Hellerup Klub Brasseri som blikfang fra gaden. Ejendommens største lejere er det 4-stjernede Hellerup Park Hotel og Hellerup Klub Brasseri. Herudover drives også kontorhotel. Erhvervelsen af ejendommen er en udbygning af den markedsposition, som koncernen har opbygget i området ved at eje i alt 7 ejendomme ved Strandvejen i Hellerup.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Konferencen afholdes d. 7. marts 2017.

Jydeholmen 1-3/Jernbane Allé 31, Vanløse
Klassisk boligejendom centralt i Vanløse med 5 detaillejemål og 23 boliger. Ejendommen ligger centralt få hundrede meter fra Vanløse station og Flintholm station.

Gl. Køge Landevej 256-260, Hvidovre
Den store rødstensejendom på Gl. Køge Landevej er bygget i 2007 og består af 22 ejerlejligheder og 3 erhvervslejemål. Boligerne er moderne indrettede 2 og 3 værelses lejligheder med tagterrasse, parkeringskælder samt altan. Erhvervslejemålene omfatter henholdsvis Fakta, Jysk og City Selfstore.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens