På kurset "Jylland: Erhvervslejeloven - den nye udvikling" sættes fokus på den nyeste udvikling indenfor erhvervslejeretten. Kurset afholdes den 6. december 2018 i Aarhus.

En korrekt håndtering af erhvervslejelovens regelsæt er et af de vigtigste redskaber for professionelle ejendomsaktører, hvis unødige tvister med lejerne skal undgås. Et gnidningsfrit samarbejde mellem lejere og udlejere er en vigtig forudsætning, når værdien og driften af erhvervsudlejningsejendomme skal optimeres.

Lektor ved Aalborg Universitet, Louise Faber, sætter den 6. december 2018 fokus på den nyeste udvikling indenfor erhvervslejeretten på et kurset Jylland: Erhvervslejeloven - den nye udvikling, der afholdes på Helnan Marselis Hotel.

På kurset prioriteres udviklingen det seneste år med fokus på eventuel ny lovgivning, udviklingen i praksis og litteratur på området. Du opdateres således dybdegående om årets aktuelle problemstillinger og deres mulige løsninger samtidigt med, at du ajourføres om erhvervslejerettens væsentlige forhold generelt.

Læs hele programmet for kurset her.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.