Loop Architects, der netop har fået Børsens Gazelle-pris, udvider nu med partner nummer 3. Det er arkitekt MAA Trine Berthold, der kommer fra en partnerstilling hos Schmidt Hammer Lassen Architects.

Trine Berthold træder ind som partner hos Loop Architects.

- Vi rider på en god bølge lige nu, hvor vi ikke blot skal holde momentum – men fortsat bevæge os fremad. Derfor udvider vi partnerkredsen, fastslår partner i Loop Architects, Mette Nymann.

NB! Cirkulær økonomi i byggeri og ejendom. Kurset afholdes d. 4. april 2019.

Trine Berthold, der kommer fra en partnerstilling hos Schmidt Hammer Lassen Architects, har stor erfaring fra udvikling af kultur- og biblioteksprojekter i både Danmark og udlandet, blandt andet har hun været design- og bygherreansvarlig på Aarhus’ nye hovedbibliotek, DOKK1, og det nye samlingspunkt Sports- og Kulturcampus i Gellerup.

- Jeg glæder mig meget til at være del af Loop Architects. Tegnestuen arbejder med øje for mennesker og fællesskab – og tager stilling til det samfund, vi er en del af, siger Trine Berthold.

NB! Akustik og lyd - løsninger i nybyg og eksisterende ejendomme. Kurset afholdes d. 31. oktober 2018.

- Som jeg ser det, er fællesskabet i samfundet i dag udfordret, og der er brug for at forstærke det på tværs af alder, køn, indkomst og ikke mindst etnicitet. Jeg ser rigtig mange muligheder for at transformere og revitalisere eksisterende offentlige byggerier, for eksempel kulturhuse, skoler og biblioteker i Danmark – og det er i fin tråd med den udvikling, som Loop Architects A/S allerede er i gang med, fastslår Trine Berthold.

Af markante projekter har Loop Architects blandt andet arbejdet med udviklingen af boliger til Nye, en helt ny by lige uden for Aarhus. Her er ambitionerne høje på miljøets vegne. Eksempelvis renses alt spildevand og regnvand i byen og føres tilbage til boligerne gennem et renseværk, som Loop Architects er arkitekter på for bygherren, Tækker Group. Fællesskabet er også højt prioriteret, hvilket kommer til udtryk ved, at husene ikke har egne haver. Mellemrummene mellem husene er i stedet fællesareal, hvor der skal være fælles drivhuse og dyrehold, som høns og kødkvæg.

For Realdania har Loop Architects fået til opgave at udvikle allergivenlige boliger til mennesker med duft- og kemikalieallergi, såkaldt MSC, ligesom Loop Architects af Realdania har fået til opgave at udvikle boliger til unge psykisk sårbare i Herning. Arkitekterne tegner samtidig lige nu på “fremtidens demens- og plejeboliger” til byen Arborg, ved Selfos i Island, hvor der er fokus på flere rumlige oplevelser for denne udsatte gruppe mennesker.

NB! Vedvarende energi og optimering af byg og ejendom. Kurset afholdes d. 5. marts 2019.

Det er 7 år siden, Mette Nymann startede Loop Architects. Hun kom fra en stilling som miljødesignchef ved arkitektfirmaet C.F. Møller. Morten Nymann tiltrådte i foråret 2015 som partner. Han kom fra en stilling som sagsarkitekt hos Arkitema. Med Trine Berthold tæller Loop Architects i dag 14 arkitekter og konstruktører.

- Tendensen i vores branche er lige nu, at tegnestuerne bliver større og større. Vi synes, vi har en god plads i markedet. Som partnere på en mindre tegnestue er vi spillende trænere. Vi kan give projekterne en anden opmærksomhed og et andet nærvær, og der en hurtig vej fra idé til beslutning, siger Morten Nymann.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse