Logicenters tager hul på opførelsen af endnu et topmoderne og bæredygtigt logistikcenter på 38.000 kvm i Skandinavisk Transport Center i Køge. De første 14.000 kvm af ejendommen udlejes til transportvirksomhed.

Logicenters fortsætter udviklingen af det areal på i alt 160.000 kvm, som den store nordiske udvikler af logistikejendomme råder over i Skandinavisk Transport Center i Køge. Næste skridt er opførelsen af et 38.000 kvm stort logistikcenter, hvoraf 14.000 kvm udlejes og skræddersys til en af Nordens største logistikvirksomheder, Bring.

Bring vil anvende deres del af centeret til en ny satsning på e-handelsmarkedet gennem det banebrydende koncept, Shelfless, og der er i den forbindelse aftalt en option på en fordobling af arealet, oplyser administrerende direktør i Logicenters, Matthias Kettelhoit.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. februar 2022.

- Vi lægger stor vægt på at møde kundernes behov og udvikling, og at Bring vælger at fortsætte deres vækst sammen med os er en fin understregning af det. Køge er samtidig et sted, hvor vi står stærkt, og vi er sikre på, at området fortsætter sin robuste udvikling som center for ambitiøse transport- og logistikvirksomheder, siger han.

Det kommende center målrettes til Brings nye logistiksatsning, Shelfless, - et koncept for e-handelsvirksomheder, hvor Bring tager ansvar for alle processerne omkring lagerstyring og hurtig levering. Dermed kan virksomhederne koncentrere sig fuldt ud om deres salg, forklarer Rickard Slettmyr, ansvarlig i Bring for etableringen af Shelfless i Norden.

Boom i Logistik- og industri-ejendomme - udvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 20. april 2022.

- I dag stiller vores kunder høje krav til hurtig og bæredygtig levering til konkurrencedygtige priser. De krav møder vi gennem vores automatiserede fulfilmentløsning, en slags plug and play-løsning, der hidtil har været forbeholdt de allerstørste e-handelsvirksomheder. Den geografiske beliggenhed i Køge betyder, at vi kan tilbyde levering samme dag til 2 millioner danskere i hovedstadsområdet, siger han.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter