Living in a Box har indsendt byggeandragende til Københavns kommunes forvaltning, og søger derved om byggetilladelse på Englandsvej 45, 2300 København S, hvor containermoduler danner rammen, om et etagebyggeri med helårsboliger.

Det er nu en realitet, at der er indsendt byggeansøgning om opførelse af en boligejendom opført af containermoduler.

- I de seneste mange måneder har vi haft en god og konstruktiv dialog med Københavns kommunes Teknik- og Miljøforvaltning, og er nået frem til en konstruktiv løsning, som vi forventer at kommunen kan godkende, udtaler Tom S. Hansen fra Living in a Box.

Sammen med ingeniørteamet fra Aksel V. Jensen A/S FRI er der brugt adskillige timer på at beregne, tegne, nærlæse og udvikle løsninger som skaber en komplet ejendom, der er tilpasset de lokale forhold.

NB!
Boligudvikling i København 2016-2025. Konferencen afholdes d. 24. november 2015.

Opfyldelse af alle disse forhold gør, at boligerne kan klassificeres som helårsbeboelse og indgår således på samme betingelser som almindeligt opført etagebyggeri. Af samme grund lever boligerne også op til kravene fra Bygningsreglement BR 15, og der er derfor taget højde for alle myndighedskrav som eksempelvis sikkerhed, statik, brand, isolering og akustik.

- Der er ingen tvivl om at containerne kan ændre måden at bygge på fremover, og Living in a Box glæder sig til – ved brug af containerboliger - at etablere hele studiemiljøer, med Englandsvej 45 som det første projekt, udtaler Kim Lang Sørensen fra Living in a Box.

- Med containeren som boligramme er der nu lagt op til en ny æra, og med indsendelsen af byggeansøgningen bliver det spændende at følge kommunens sagsbehandling, fortsætter han.

Afhængig af byggesagsbehandlingen hos kommunen forventer Living in a Box at have de første boliger klar i løbet af foråret 2016 på Englandsvej 45, Kbh S. Living in a Box ønsker at skabe et miljø for studerende, hvor det er nemt, sjovt og trygt at studere mens man både har et privatliv og er en del af et fællesskab.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland