Lisbjerg Bakke fremstår som et seriøst og bæredygtigt bud på fremtidens etagebyggeri træ. Hør mere på konferencen "JYLLAND: TRÆ-byggeri - udfordringer, løsninger og økonomi" den 2. december 2021.

Et i alt 4.100 kvm stort boligkompleks med 39 boliger i op til 4 etager på Lisbjerg Bakke fremstår som et seriøst og bæredygtigt bud på fremtidens etagebyggeri træ. AL2bolig står bag projektet, hvor de første beboere flyttede ind i påsken 2018.

Byggeriet blev kåret som Fremtidens Bæredygtige Almene Bolig af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Tegnestuen Vandkunsten står bag arkitekturen, mens Moe er rådgiver på projektet. Moe er også rådgiver på et andet projekt i Aarhus, Knudrisrækkerne, der opføres delvis i træ og delvis i genanvendte materialer.

Hvilke overvejelser ligger til grund bag valget af træ som byggemateriale? Hvordan er det at arbejde med træ som byggemateriale og hvilke erfaringer har man høstet i forbindelse med dette banebrydende byggeri?

Hør mere på konferencen JYLLAND: TRÆ-byggeri - udfordringer, løsninger og økonomi den 2. december 2021, hvor Bo Pedersen, MOE A/S, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030