LINK Arkitektur har netop underskrevet en 2-årig rammeaftale om arkitekt- og ingeniørrådgivning med Boligselskabet Sjælland i Roskilde. Dermed føjes endnu en succes til LINK Arkitekturs satsning på boligarkitektur. Ingeniørfirmaet Oluf Jørgensen er tilknyttet som underrådgiver.

En erklæret målsætning for et hastigt voksende LINK Arkitektur er vækst på boligområdet. I december 2016 opkøbte LINK Arkitektur tegnestuen Aarhus Arkitekterne, der nu udgør virksomhedens danske afdeling med i alt 90 medarbejdere i Aarhus og København.

- Med 450 ansatte i Danmark, Norge og Sverige har vi altid de fornødne specialistkompetencer til rådighed i virksomheden. Vi kan altså sammensætte det helt rigtige hold til hver enkelt opgave, udtaler vicedirektør Kirsten Anker Sørensen.

NB! Senior- og ældreboliger - udvikling og byggeri. Konferencen afholdes d. 11. oktober 2017.

LINK Arkitekturs norske og svenske afdelinger kan fremvise en stor portefølje af boligprojekter. Også i Danmark er LINK arkitektur under navnet Aarhus Arkitekterne en erfaren rådgiver inden for boligbyggeri.

I øjeblikket er LINK Arkitektur i gang med en omfattende tryghedsrenovering af Danmarks mest utrygge boligområde, Bispehaverne i Aarhus, samt renoveringen af knap 500 almene boliger i Kildeparken i Aalborg. Samtidig går LINK Arkitekturs renovering af Korskærparken i Fredericia ind i den afsluttende fase. Bebyggelsen er allerede, i kølvandet på de mange initiativer, fjernet fra den officielle danske ghettoliste for socialt udsatte områder.

NB! Almene boliger i København - udvikling og byggeri 2018 - 2028. Konferencen afholdes d. 30. januar 2018.

- Vi omsætter norske, svenske og danske tankesæt i arkitektur med en særlig nordisk nerve, forklarer Kirsten Anker Sørensen om tegnestuens arkitektoniske vision.

Rammeaftalen med Boligselskabet Sjælland løber fra juli 2017 til juli 2019. Omfanget af rådgivningsbehovet forventes at udgøre 150 millioner kr. over de næste par år. Ingeniørfirmaet Oluf Jørgensen er tilknyttet som underrådgiver.

NB! Almene boliger i AARHUS 2018 - 2028. Konferencen afholdes d. 6. februar 2018.

Boligselskabet Sjælland, der er en af de største boligforeninger på Sjælland, blev i 2007 skabt som en fusion mellem en række sjællandske boligselskaber med rødder tilbage til 1899. Boligselskabet udlejer almene boliger på det meste af Sjælland, blandt andet i Roskilde, Ringsted, Holbæk, Køge og Vordingborg.

I alt 6 virksomheder er tildelt rammeaftalen.

NB! Roskilde: investeringer i byudvikling for 25 milliarder kr. 2018-2028. Konferencen afholdes d. 21. februar 2018.

- De vindende tilbud har alle haft et højt niveau både i forhold til pris og i forhold til kvalitet, lyder det i begrundelsen fra Boligselskabet Sjælland.

I sit tilbud har LINK Arkitektur fremhævet sin samarbejdsmodel, der lægger vægt på beboerdemokrati og beboerhensyn, men også på, at projekter gennemføres inden for de tidsmæssige og økonomiske rammer.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i Jylland