EA Ejendomspartner flytter fra Herlev til Bremerholm 31 i København K som et centralt led i en vækststrategi.

LEA Ejendomspartner har de senere år været igennem en transformation for at komme endnu tættere på kunderne og resten af EDC Poul Erik Bech-koncernen. Nu cementeres integrationen, da LEA, der er ejendomspartner inden for ejer-, andelsboligforeninger og udlejningsejendomme, flytter fra Herlev til København K.

- Siden jeg i 2019 startede hos LEA Ejendomspartner, har vi arbejdet for at knytte os endnu tættere til koncernens værdikæde. Vi har et rigtig godt fundament, og det bliver kun forstærket af, at vi kan trække på mange forskellige kompetencer. Vi flytter nu vores medarbejdere ind til Poul Erik Bech hovedsæde, hvor der sidder mere end 100 medarbejdere, heriblandt erhvervsmæglere, valuarer og specialister. Vi kommer med andre ord til at få et endnu tættere arbejdsmiljø med sparring og idéudveksling, og det ser vi meget frem til, siger Lars Ismiris, administrerende direktør i LEA Ejendomspartner.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

Udover Herlev-afdelingen, der flytter til København, har LEA Ejendomspartner kontorer i Kolding, Odense og Næstved med mere end 60 medarbejdere.

- De senere år har vi investeret i at udvikle og fremtidssikre virksomheden og har en strategi og et ønske om at stå endnu stærkere i fremtiden. Vi forventer at fortsætte vores transformation af virksomheden og udvikle vores kompetencer og ydelser, så vi også fremadrettet har en konkurrencedygtig virksomhed. Som en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen har vi nogle unikke muligheder for en langsigtet og ambitiøs vækststrategi, hvilket vi i fællesskab mener, der skal til for at stå godt rustet til fremtidens behov, siger Lars Ismiris.

Logistik og industri i e-handelens tid. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

- Udover en forstærket synergi med resten af koncernen har vi prioriteret at investere i medarbejdere med stærke profiler og specialkompetencer, og det vil vi fortsætte med de kommende år. For øjeblikket søger vi seks medarbejdere, hvoraf tre er til vores kommende afdeling i København. Derfor er det også et stort plus, at vi får en central adresse i byen, da vi forventer, at det vil gøre det endnu nemmere at rekruttere dygtige folk, siger Lars Ismiris.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS