Konsulent Lars Falster taler om finansieringskilder til ejendomsudvikling på konferencen "Finansiering af ejendom", som afholdes i Aarhus den 23. januar 2018.

Hvordan skaffer man finansiering som ejendomsudvikler, og hvordan vælger man den mest hensigtsmæssige finansieringsmodel?

Traditionelle og alternative kilder til kapitalfremskaffelse i 2017 og i de kommende år? Mezzanin/bridge finansiering, projektsalg. Forward funding. Strukturerede produkter med flere parter. Hvordan sammensætter man den optimale gruppefinansiering alt efter et projekts karakter?

NB! JYLLAND: FINANSIERING af ejendom. Kurset afholdes d. 23. januar 2018.

Bankerne oplever stor pengerigelighed, men lysten til at låne penge ud til ejendom er fortsat behersket. Mens investorer i betydelig grad benytter sig af realkreditfinansiering og egne midler, er der kommet et væld af alternative kilder til kapitalfremskaffelse.

Pensionskasser og forsikringsselskaber er trådt til som en alternativ finansieringskilde, og der er igen øget fokus på konsortielån, juniorlån, pantebreve, fondslån, private lån, flex funding og crowd funding.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens