Det tog blot en uge at afsætte Danmarks billigste hus. Det blev solgt til udbudsprisen på 75.000 kr.

Der skulle ikke mere end 7 dage til at få det knap 70 kvm store hus i Lyngs, Thyholm, solgt. Huset var udbudt til salg for 75.000 kr. - hvilket gjorde det til det billigste hus, man kunne investere i, da det ramte markedet.

Og netop 75.000 kr. er også, hvad den nye ejer har givet for adressen. Det viser tinglysningen af ejendomshandlen ifølge Boliga.

Dermed har køberne altså betalt en kvm-pris på beskedne 1.086 kr. for deres nye hjem. Og selvom Struer, som Thyholm ligger i, er blandt de billigeste kommuner i landet, er kvm-prisen stadig en del under gennemsnittet for området.

Sidste år blev husene i kommunen nemlig i gennemsnit solgt for lige knap 7.200 kr. per kvm.

NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Konferencen afholdes d. 26. september 2019.

- Der er et hus med tag, vægge, vinduer, mure og et nyere kondenserende oliefyr, men det er samtidig et sted, der er nusset og kræver lidt.

Sådan beskrev ejendomsmægleren Torben Lyngs fra Nybolig Thy & Thyholm, der har stået for handlen, huset overfor Boliga, da det ramte markedet.

Der var således tale om et håndværkertilbud, der tidligere har huset områdets lokale fotograf, og derfor medfølger der også et udhus på 40 kvm, som tidligere har været brugt som atelier.

Ifølge Boligas arkiv har der været cirka 20 villaer udbudt til salg i løbet af det seneste år, som har haft en pris på under 100.000 kr. stående på salgsopstillingen. Men for øjeblikket er der dog kun ét enkelt hus på markedet, der er til salg for et 5-cifret tal.

For 95.000 kr. kan du således blive ejer af det hus, der lige nu er landets billigst udbudte. Ejendommen er en 143 kvm stor villa i Gedser - tæt på Østersøen og med marker rundt om. Huset sælges som et håndværkertilbud.

Se Danmarks billigste hus netop nu her.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked