Planteavlsgård i Branderslev tæt på Nakskov er blevet sat til salg for 45 millioner kr.

Planteavlsgården Holmegaard på Gustav Wiedsvej 20 i Branderslev ved Nakskov er netop sat til salg til 45 millioner kr. hos EDC Landbrug Poul Erik Bech. Ejendommen omfatter et areal på knap 1,3 millioner kvm

Ifølge landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll er det en stor, god planteavlsgård med noget af Danmarks bedste landbrugsjord.

- Selve ejendommen har et boligareal på 152 kvm som er et nyere og godt indrettet stuehus med integreret garage, og der er adgang til ejendommen via en flot lang allé. Der er samtidigt gode jagtmuligheder og vildtbiotoper i skov, remiser og levende hegn for råvildt. Der er en stor maskinhal på 2.200 kvm opført i 2002 med værksted støbt gulv, brede porte og planlager til korntørring, siger Frank Poll.

Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 20. april 2023.

- Ejendommen er godt arronderet med markerne beliggende rundt om bygningerne - dog er markerne adskilt af offentlig vej, vandløb og fredet roebane. Ejendommen drives landbrugsmæssigt i et maskinfællesskab med 3 andre naboer. En mindre mark og cirka 190 kvm værksted er forpagtet ud til vinmark og vineri, uddyber han.

Det dyrkbare areal er 1,12 millioner kvm og består primært af store reelle marker med god erodering. Omkring 120.000 kvm er skov, remiser, hegn og markveje. Cirka 20.000 kvm anvendes som vinmark og er udlejet på en langvarig lejekontrakt. Der medfølger også en byggegrund på Branderslevvej 27 i Nakskov på 745 kvm.

- Sælger er eventuelt interesseret i at leje stuehus, jagt og en del af maskinhallen efter nærmere aftale, slutter Frank Poll.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.