Med en gennemsnitlig udbudskvm-pris, der ligger 3.662 kr. højere end den nærmeste forfølgers, er københavnsområdets dyreste postnummer 2150 Nordhavn.

Udbudspriserne i hovedstadens dyreste postnummer er 51 procent højere end i det billigste. Det viser en beregning Boliga har foretaget.

Oprindeligt hørte Nordhavn til København Ø, men efter opbygningen af den nye bydel fik området i 2013 sit eget postnummer, skriver Boliga. Siden da er den ene ejendom efter den anden skudt op.

NB! AMAGER: Investerer 30 milliarder i byudvikling på Østkysten. Konferencen afholdes d. 31. august 2016.

I dag bor der 700 mennesker i bydelen, som i fremtiden forventes at blive hjem for omkring 40.000 storby-boere. Det er især beliggenheden med vand på 3 sider, der ifølge By og Havn, der står for byggeriet i Nordhavn, gør den nye bydel attraktiv.

I en mail til Boliga understreger organisationen, at man har gjort meget ud af at gøre havet nært for både beboere og erhverv, og at boligpriserne i området afspejler den efterspørgsel, der har været.

NB! Anderledes boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 6. oktober 2016.

- By & Havn sælger byggeretter til investorer til markedspriser. Udbudspriserne på de enkelte boliger er en sag mellem investorerne og køberne af boligerne og fastsættes på baggrund af udbud og efterspørgsel. Indtil nu har efterspørgslen på boliger i Nordhavn været høj, lyder det fra selskabet.

Nordhavn indtog allerede førstepladsen i 2014 med en udbudspris på 43.268 kr. per kvm. Den pris har i år nået 51.528 kr, og dermed lægger Østerbro-afhopperen afstand til København K.

Den indre by er Københavns næstdyreste postnummer med en udbudspris på 47.866 kr. per kvm.

NB! Almene boliger i København - udvikling og byggeri 2016 - 2025. Konferencen afholdes d. 22. september 2016.

Bare 750 kr. under det findes Frederiksberg C, og derefter kommer Vesterbro og Østerbro med gennemsnitlige udbudspriser på henholdsvis 46.645 kr. og 41.834 kr. per kvm.

De laveste ubudskvadratmeterpriser findes ifølge Boliga i hovedstadens vestligeste egne. Her udbyder boligejerne i Brønshøj, Nordvest og Vanløse deres boliger til mellem 25.429 og 28.674 kr per kvm.

Se hvad sælgerne vil have for deres københavner-boliger her.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri